Volg ons
Tim Verhoeven Juliana'31

Derde Divisie Zondag

Juliana’31 versterkt zich met kaakchirurg Verhoeven

Juliana’31 versterkt zich met kaakchirurg Verhoeven

Juliana’31 heeft de zesde versterking voor volgend seizoen binnen. Tim Verhoeven komt volgend seizoen uit voor de club uit Malden. Het is voor Verhoeven weer een forse stap omhoog, nadat hij afgelopen seizoen de clubkleuren van Trekvogels verdedigde in de derde klasse.

Kaakchirurg ziet bij Juliana’31 de ideale mix

Tim Verhoeven speelde voor zijn vertrek naar Trekvogels jaren voor Achilles’29. De 31-jarige middenvelder maakte de overstap van de Groesbeekse club van het amateurvoetbal naar de Jupiler League mee, maar besloot na het seizoen 2014/2015 voor zijn maatschappelijke carrière te kiezen. Als kaakchirurg had hij niet voldoende tijd over om bij een BVO te blijven spelen. Hij vertrok daarop naar Trekvogels, maar door zijn overstap naar Juliana’31 gaat Verhoeven na de zomer in de Derde Divisie spelen. “Bij Juliana’31 heerst er een gezonde mix van presteren en het leven daarbuiten. Ik ben kaakchirurg in opleiding en daar gaat veel tijd in zitten, toch wil ik ook graag op niveau blijven voetballen, dit hoop ik komend seizoen bij Juliana’31 te kunnen realiseren.”

Met het aantrekken van Verhoeven krijgt de nieuwe selectie van Juliana’31 al aardig vorm. De routinier is namelijk al de zesde versterking voor de Gelderlanders. Frenk Wolsink, Mattheys Kuypers, Lorenzo Rieken, Robin Custers en Stefan de Jong waren al bekend als aanwinsten voor het komende seizoen. Verhoeven kan niet wachten om aan de slag te gaan voor zijn nieuwe club. “De club heeft een succesvol beleid in het zoeken naar de juiste spelers en slaagt er ieder jaar in een goed team op de been te zetten. Uit gesprekken is gebleken dat de club ambitieus is, maar niet alles hoeft te wijken voor die topprestatie, dat bevalt mij wel”, aldus Verhoeven op de website van zijn nieuwe club.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag