woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagJuliana'31 stelt twee interim-trainers aan in strijd voor lijfsbehoud

Juliana’31 stelt twee interim-trainers aan in strijd voor lijfsbehoud

Juliana’31 heeft Maurits Pol en Sebastiaan van Bon aangesteld om het seizoen af te maken. Het tweetal heeft als missie meegekregen om de club uit Malden in de Derde Divisie Zondag te houden. Dat wordt een hele zware klus, want de club is in het Paasweekend gezakt naar de laatste plaats.

Erelid komt voor de groep

Dat kostte dinsdagavond Arnold Brehler en assistent Thijs Waterink de kop. Brehler had na een crisisoverleg nog wel het vertrouwen van de clubleiding, maar niet van de spelersgroep. Daarop werd besloten uit elkaar te gaan. Pol is in het verleden al succes geweest met de club, want hij promoveerde liefst drie keer met uiteindelijk de stap naar de Hoofdklasse. Hij is dan ook erelid van Juliana’31. Van Bon traint al zes jaar de oudste jeugd en kent dan ook veel spelers die momenteel in de selectie spelen nog uit de jeugd.

Enthousiasme en positivisme sta er vanaf

Technisch commissie-lid Loek Heijnen geeft uitleg op de clubsite. “We zijn Maurits en Sebastiaan enorm dankbaar voor hun bereidwilligheid om de vereniging te steunen. Het enthousiasme en positivisme spat er vanaf bij de mannen, we hopen dat dit afstraalt op de spelersgroep en waar we uiteindelijk eindigen zien we dan wel weer.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD