zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagJuliana'31 heeft bondscoach van Curaçao te pakken

Juliana’31 heeft bondscoach van Curaçao te pakken

Juliana’31 moest op zoek naar een nieuwe trainer toen bekend werd dat Arnold Brehler er na het lopende seizoen mee op zou houden. De club uit de Derde Divisie Zondag heeft inmiddels een nieuwe oefenmeester te pakken in de persoon van Remko Bicentini. Hij laat AWC achter zich om het avontuur in Malden aan te gaan.

Bicentini ook bondscoach Curaçao

Juliana’31 haalt met de komst van Bicentini niet alleen een oud-speler van NEC binnen, maar ook nog eens de bondscoach van Curaçao. De man die ervan droomt om ooit het WK met Curaçao te halen, is echter niet van plan om zijn werkzaamheden als keuzeheer neer te leggen. Volgens de oefenmeester hoeft dat geen problemen op te leveren, zo legde hij uit op de clubsite. “Het is perfect te combineren met het hoofdtrainerschap bij Juliana’31, hier heb ik ook goede afspraken over gemaakt met de club.”

Blij met nieuw avontuur

Bicentini is dolgelukkig met het feit dat hij aan de slag mag bij Juliana’31. Frank Duijghuisen hoefde dan ook niet lang te wachten op het antwoord van de coach. “Juliana’31 is een prachtige en grote club die ik ken en is te vergelijken met AWC. Het allergrootste verschil is het niveau, dat twee klassen hoger ligt. Dat is iets wat ik ook graag wilde, ik heb mooie jaren gekend bij AWC maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging”, aldus Bicentini. In de afgelopen jaren was de Nijmegenaar actief bij AWC, waar hij het seizoen overigens ook afmaakt. Eerder was hij al trainer van Beuningse Boys en sv Orion.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD