zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieJozic (VVSB) baalt van bekernederlaag: 'Roda JC viel heel erg tegen'

Jozic (VVSB) baalt van bekernederlaag: ‘Roda JC viel heel erg tegen’

VVSB wist donderdagavond in de strijd om de KNVB Beker niet te stunten tegen Roda JC, de ploeg uit Kerkrade veroverde met een kleine zege (0-1) een ticket voor de kwartfinale. Vladimir Jozic van de ploeg uit Noordwijkerhout baalde zichtbaar na afloop van het duel en had het gevoel dat er veel meer in had gezeten tegen de eredivisionist. 

Lege handen
,,Ik baal ontzettend, ik denk dat er vanavond veel meer ingezeten had. Roda JC viel mij heel erg tegen. Ik denk dat ze niks creëerden, een paar voorzetten die wij goed weg kopten en verder niks. Daarentegen hadden wij nog betere kansen, daarom is het zo vervelend dat we hier met lege handen staan”, aldus Jozic tegenover de camera van FOX Sports.

Rode kaart
Roda JC kwam op voorsprong door een treffer van Dani Schahin, die later met een rode kaart het speelveld moest verlaten. De achterstand kwam hard aan bij VVSB, maar ook daarna bleef het vertrouwen houden in een goed resultaat. ,,Toen kon het ook nog. Toen kregen ze een rode kaart en daarna was het volgens mij eenrichtingsverkeer. Ik denk dat ik nog de beste kans krijg, twee minuten voor tijd die vrije trap. Een beetje slap ingeschoten, echt ik baal echt als een stekker.”

Balen
VVSB komt uit in de Tweede Divisie en Roda JC in de Eredivisie, op het veld was daar naar de mening van Jozic (foto op archiefbeeld tegen FC Lienden) niet veel van te merken.  ,,Voor mijn gevoel zie je niet veel verschil. Wij gaan gewoon vanuit een realistische tactiek spelen en daarmee houden we makkelijk stand, dus je ziet bijna geen verschil. Heel erg balen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD