Volg ons

Tweede Divisie

Joris Janssen (De Treffers): ‘We maken aanspraak op eerste vijf plaatsen’

Joris Janssen (De Treffers): ‘We maken aanspraak op eerste vijf plaatsen’

Zo moeizaam en stressvol als vorig seizoen verliep, zo degelijk is De Treffers dit jaar. Sterkhouder Joris Janssen proeft dan ook dat er iets moois in het vat zit voor de Groesbeekers.

,,Ik merk dat we in een flow zijn gekomen”, zegt hij in De Gelderlander. ,,Waar die vandaan komt, weet ik niet. Het is een gevoel dat vanuit de hele groep komt. Niemand laat meer zijn koppie hangen. Misschien dat het te maken heeft met het feit dat we elkaar nu beter kennen. (..) Vorig jaar was een kwestie van overleven. Als er één iemand uitviel, hadden we een dik probleem. Nu hebben we een bredere selectie en meer voetballend vermogen. De trainer kan zelfs variëren.”

Janssen durft de lat dan ook hoog te leggen: ,,Met deze groep moeten we in het linkerrijtje eindigen. We maken aanspraak op de eerste vijf plaatsen. Of we daarbij aanhaken weten we na de duels met HHC en GVVV.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie