vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlClubsDe GraafschapJordy Rondeel verruilt TOP Oss voor De Treffers

Jordy Rondeel verruilt TOP Oss voor De Treffers

De Treffers neemt komend seizoen Jordy Rondeel over van TOP Oss. De 26-jarige goalie, die ook voor De Graafschap en Go Ahead Eagles uitkwam, vervult de vacature die was ontstaan na het vertrek van Dani Centen (Blauw Geel ’38). Rondeel moet komend seizoen de concurrentiestrijd voor een plekje onder de lat aangaan met Niels Kornelis.

Rondeel had bij zijn huidige club de mogelijkheid om langer te blijven, maar hij legde het aanbod van TOP Oss naast zich neer. Op de website van De Treffers zegt de doelman dat de voorkeur gaat naar zijn opleiding en werk bij de jeugdopleiding van De Graafschap. ,,Vanuit mijn HBO Sportmanagement heb ik deze baan bij De Graafschap gekregen. Werken bij De Graafschap en spelen bij De Treffers is voor mij de ideale combinatie.”

Rondeel is bezig aan zijn tweede seizoen in de Eerste Divisie, maar hij wist nog geen speelminuten te maken. Afgelopen seizoen kwam hij uit voor De Graafschap, waar hij vanuit het Jong-team door wist te stromen naar de hoofdmacht. TOP Oss nam hem dit seizoen op huurbasis over van de Superboeren, maar verloor hij de concurrentiestrijd van Ronald Koeman.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD