Volg ons

Tweede Divisie

Jordy Hilterman ook in HFC-ziekenboeg

Jordy Hilterman ook in HFC-ziekenboeg

Koninklijke HFC moet naast Sietse Brandsma ook spits Jordy Hilterman enkele weken missen. Hij ging in het oefenduel met Ter Leede al na een half uur van het veld met een hamstringblessure. ,,Het lijkt mee te vallen, zegt trainer Gertjan Tamerus tegen deze website. ,,Het is geen scheurtje, maar eerder een verrekking, maar we zijn hem toch een paar weken kwijt.’’

Brandsma
Dinsdag vlak voor het duel met Ter Leede kwam Sietse Brandsma bij de trainer langs om te melden dat op de foto van zijn knie weinig te zien was. Brandsma heeft tegenover Voetbal247 aangegeven dat het waarschijnlijk een scheurtje in de meniscus is. Volgende week wordt er een nog MRI-scan gemaakt gemaakt. De spits, die overkwam van ODIN’59, is er maandag in het laatste oefenduel voor aanvang van de competitie nog niet bij.

zzp-boekhouder

HFC treft dan op eigen veld Telstar, de ploeg waar Tamerus ook als assistent van Andries Jonker werkzaam is. Zondag wacht de eerste competitiewedstrijd tegen TEC.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie