donderdag, juni 8, 2023
Voetbal247.nlClubsMVV MaastrichtJordie van der Laan gaat voor avontuur in Australië

Jordie van der Laan gaat voor avontuur in Australië

De 28 jarige spitsspeler Jordie van der Laan gaat voor een avontuur in Australië. Hij hoopt voor 15 februari aan te sluiten bij een club op het tweede niveau Down Under.

Van der Laan, geboren en getogen in Cuyk, kwam jarenlang uit voor een aantal clubs in de top van het amateurniveau in ons land. Via SIOL en JVC Cuyk kwam hij voor 4 jaren uit in de jeugdopleiding van PSV. Aansluitend speelde hij, soms over twee periodes, voor Juliana ’31, FC Lienden, DOVO, Kozakken Boys en ASWH. Ook speelde hij enige tijd voor Telstar.

Na afgelopen zomer kwam zijn loopbaan tot stilstand, hoewel hij nog wel een stage bij MVV Maastricht liep. Dit mondde niet uit tot een contract. Een liesblessure liet hem aansluitend voor dit seizoen wachten met een vervolg. Nu heeft de 1,95 lange goalgetter zijn zinnen gezet op een avontuur in Australië. Een zaakwaarnemer gaat daarom voor van der Laan op onderzoek uit.

Bron: de Gelderlander

Theo Uphus

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD