Volg ons

Kozakken Boys

Jordie van der Laan en Kozakken Boys ontbinden contract

Jordie van der Laan en Kozakken Boys ontbinden contract

Kozakken Boys heeft het contract met Jordie van der Laan ontbonden. De 26-jarige spits zou eigenlijk nog tot de zomer van 2021 actief blijven op de Zwaaier, maar beide partijen hebben besloten vroegtijdig afscheid te nemen.

Zodoende was de aanvaller slechts een half jaar actief voor de Werkendammers. Afgelopen winter verhuurde de club hem aan ASWH, waar hij meer zicht op speeltijd had. Voor zijn komst naar Kozakken Boys stond Van der Laan tot mei 2019 onder contract bij Telstar, maar de Witte Leeuwen ontbonden de verbintenis nadat de spits zich had ziek gemeld voor de training maar wel werd gespot in Londen om de uitwedstrijd in de Champions League van Ajax te bezoeken. Het leverde hem nationale bekendheid op.

Daarvoor speelde Van der Laan voor FC Lienden, Juliana’31 en JVC Cuijk. Het is nog niet bekend waar Van der Laan, namens JVC Cuijk al eens verkozen tot Voetbal247.nl Speler van het Jaar in de Derde Divisie Zondag, volgend seizoen actief is.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Kozakken Boys