Volg ons

Eerste Divisie

Jonker nieuwe hoofdtrainer en technisch directeur van Telstar

Jonker nieuwe hoofdtrainer en technisch directeur van Telstar

Telstar is er in geslaagd om een nieuwe hoofdtrainer aan te stellen voor komend seizoen. Andries Jonker plaatste zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen bij de club uit Velsen waar hij ook de functie van technisch directeur zal gaan vervullen, meldt de vereniging via de officiële kanalen.

Mes tussen de tanden
Pieter de Waard, de kleurrijke algemeen directeur van Telstar, gaf op de website van de club tekst en uitleg over waarom men in zee wenste te gaan met Jonker.  ,,We kennen Andries als een spraakmakende trainer met elan en bravoure. Telstar gaat de komende twee seizoenen met het mes tussen de tanden en drieënzestig meter van de eigen goal voetballen. Met maar één doel, méér doelpunten maken dan de tegenstander!”

Loopbaan
Jonker begon zijn trainersloopbaan bij amateurclub JOS. Vervolgens was hij als hoofdtrainer werkzaam bij FC Volendam. Later was hij assistent van Louis van Gaal bij het Nederlands elftal, Barcelona en Bayern München. Als hoofdtrainer werkte hij nog voor MVV, Willem II en VfL Wolfsburg.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie