donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieJonk pakt periodetitel met FC Volendam: 'Ik vind dat ze het fantastisch...

Jonk pakt periodetitel met FC Volendam: ‘Ik vind dat ze het fantastisch gedaan hebben’

Wim Jonk slaagde er vrijdagavond in om met zijn ploeg FC Volendam beslag te leggen op de tweede periodetitel in de Eerste Divisie. Dit door een ruime thuisoverwinning tegen MVV (4-1). De blijdschap was groot bij de oefenmeester die na afloop dan ook tegenover de camera van FOX Sports complimenten uitdeelde aan het team dat veerkracht toonde nadat het op achterstand kwam. 

Spanning
,,We hadden natuurlijk al een aantal kansen gehad en die maak je dan niet en dan valt zo’n bal binnen, maar ik zag dat wij wel bleven voetballen.Uiteindelijk is het wel prettig dat je snel die 1-1 maakt want dat brengt het geloof terug in het team. Je zag wel in het begin dat er wat spanning op zat, een beetje gehaast in bepaalde situaties. Ik vind dat ze het fantastisch hebben gedaan en ook als je de hele wedstrijd bekijkt hebt je denk ik acht, negen of tien kansen gehad. Dan heb je er vier gemaakt dus dan is het een prima uitslag”, aldus Jonk tegenover de camera van de voornoemde sportzender.

Ranglijst
FC Volendam won de tweede periode, maar door de uitermate sterke reeks staat men nu ook op gelijke hoogte met de nummer drie De Graafschap. Nummer twee Jong Ajax staat slechts drie punten voor op de ploeg van trainer/coach Jonk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD