donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieJongman: 'Opnieuw bij eerste zeven zou knap zijn'

Jongman: ‘Opnieuw bij eerste zeven zou knap zijn’

BVV Barendrecht beleefde in haar eerste seizoen in de Tweede Divisie een prima jaar. Lang leek de ploeg uitzicht te hebben op een eindklassering als vijfde, maar ook de uiteindelijke zevende plaats was er één om trots op te zijn. De ploeg van coach Adrie Poldervaart hoopt dat komend seizoen te kunnen continueren.

Budget
,,Als het ons lukt om komend seizoen net als vorig jaar bij de eerste zeven te spelen, dan hebben we het goed gedaan”, stelt aanvoerder Joey Jongman tegenover Voetbal247.nl. ,,Zeker qua budget hebben andere ploegen meer te besteden.” Barendrecht hield haar selectie grotendeels in tact.

Doorlopend contract
Want ondanks zijn goede en doorgaans stabiele spel, rinkelde de telefoon de afgelopen maanden bij Jongman, opgeleid bij Feyenoord, niet met geïnteresseerde andere clubs. ,,Wellicht ook omdat ik een doorlopend contract had bij Barendrecht en misschien speelt ook mijn leeftijd (27, JG.) een rol.” Over zijn toekomst kan hij dan ook geen zinnig woord zeggen: ,,Ik bekijk het van jaar tot jaar.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD