Volg ons
Jongman Barendrecht

BVV Barendrecht

Jongman: ‘Gebrand om te scoren tegen Katwijk’

Jongman: ‘Gebrand om te scoren tegen Katwijk’

Joey Jongman beleefde zaterdag een speciaal duel. Met zijn huidige club Barendrecht nam de fijnbesnaarde middenvelder het op tegen zijn nieuwe club Katwijk: ,,Ik was erop gebrand en wilde graag scoren”, stelde hij na afloop in gesprek met FOX Sports.

Speciaal tintje
De spelmaker slaagde in zijn missie en wist te scoren tegen Katwijk, al was dat onvoldoende om een nederlaag af te wenden. ,,Natuurlijk zit er een speciaal tintje aan dit duel”, erkende de middenvelder. Jongman werd onder meer toegezongen door fans van Katwijk: ,,Dat was leuk.” Verder bleef hij vooral nuchter: ,,Ik heb hetzelfde gedaan wat ik altijd doe.”

Top 7
Prioriteit voor hem is zo hoog mogelijk eindigen dit seizoen met Barendrecht: ,,Ik hoop dat we deze positie nog lang kunnen vasthouden en misschien zit er nog wel iets meer in. Ik ben ervan overtuigd dat we bij de eerste zeven gaan eindigen.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over BVV Barendrecht