zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagJongeneelen maakt definitief transfer naar Rijnsburg

Jongeneelen maakt definitief transfer naar Rijnsburg

Jeffrey Jongeneelen komt niet meer terug op zijn transfer naar Rijnsburgse Boys. De aanvaller van Katwijk heeft dit zelf bekend gemaakt via Facebook. De afgelopen periode werd er op De Krom regelmatig geopperd dat de aanvaller langer bij Katwijk moest blijven.

Belangrijk in kampioensjaar

In 2011 kwam Jongeneelen naar de oranjehemden en hij was direct een vaste waarde. Met veertien en twintig goals was zijn aandeel in de eerste twee seizoenen groot en met name dus in het kampioensjaar. Daarna werd zijn productie iets minder en onder trainer Dick Schreuder verloor hij ook zijn basisplaats. Het was voor Jongeneelen begin dit kalenderjaar reden om zijn vertrek aan te kondigen. Niet veel later tekende hij bij buurman Rijnsburgse Boys.

Teruggeknokt in de basis

In de tweede helft van het seizoen keerde Jongeneelen echter terug in het elftal en werd hij ook weer belangrijk. In totaal scoorde de rappe aanvaller negen keer, waarvan zes sinds half februari. Op De Krom werd er dan ook regelmatig aan hem getrokken om toch te blijven, zeker nu Rijnsburgse Boys de boot heeft gemist. Via deze verklaring op Facebook laat Jongeneelen nu weten dat hij toch echt de overstap naar De Middelmors gaat maken, al sluit hij een terugkeer niet uit.

 

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1732118840364569&id=100006994095101&pnref=story/” width=”550″/]

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD