Volg ons
Jeffrey Jongeneelen Rijnsburgse Boys

Derde Divisie Zaterdag

Jongeneelen: “Keihard geknokt, blij dat het is gelukt”

Jongeneelen: “Keihard geknokt, blij dat het is gelukt”

Over twee wedstrijden gezien was hij de man die het verschil maakte. Jeffrey Jongeneelen maakte in beide duels twee treffers en bewees daarmee eens te meer zijn waarde: “Ik ben ontzettend blij dat het ons is gelukt, want we hebben er keihard voor geknokt.”

Beslissend

De creatieve aanvaller had slechts één seizoen nodig om tot steunpilaar uit te groeien bij Rijnsburgse Boys: “Bij Katwijk speelde ik niet veel. Maar ik weet dat ik voor elk elftal van waarde kan zijn. Juist daarom ben ik blij dat ik vandaag wederom beslissend ben geweest”, vertelt hij aan TweedeDivisie.org.

Waren het even kwijt

Jongeneelen erkende dat er een fase was waarin het er voor de Uien niet goed uitzag: “Na de 2-1 die Spakenburg scoorde zeg ik eerlijk dat we het even kwijt waren. In die fase zat ik een beetje te wachten op de 3-1 en dat riepen we over onszelf af. In die fase voelde ik dat er iets moet gebeuren. Gelukkig kwam het toch nog goed.”

Verdiende winnaar

“Over twee wedstrijden gezien vind ik ons de verdiende winnaar, omdat we meer als team hebben gespeeld. Dinsdag wonnen we misschien een beetje gelukkig. Vandaag maken we op de counter twee goede goals”, vervolgde Jongeneelen. In de Tweede Divisie wacht een hoger niveau, beseft hij: “We zullen nog wel wat stappen moeten maken, met name bij balverlies.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag