Volg ons

Tweede Divisie

Jongeneelen: ‘Dit zijn geen koekenbakkers tegen wie we speelden’

Jongeneelen: ‘Dit zijn geen koekenbakkers tegen wie we speelden’

Nog voor rust werd Jeffrey Jongeneelen, die voor het eerst de aanvoerdersband van Rijnsburgse Boys mocht dragen, gewisseld. Hoewel het nadrukkelijke advies van de fysiotherapeut kwam, was Jongeneelen het er zelf mee eens. ,,Ik weet niet precies meer hoe het gebeurde, maar het was koppen tegen elkaar. De fysio gaf aan dat het beter was om niet verder te spelen en daar kon ik het alleen maar mee eens zijn. Je gezondheid gaat uiteindelijk voor”, reageert hij tegenover Voetbal247.nl.

Doordat de behandeling wat langer in beslag nam, miste Jongeneelen een deel van de tweede helft. ,,Toen ik op de bank ging zitten stond het al 1-2, maar we hebben daarna ook geen kans meer gecreëerd. Katwijk stond achterin goed en wij waren niet in staat om het kapot te spelen”, aldus de teleurgestelde spits. De twee verliespartijen op rij zijn wel een smetje op een meer dan aardige start van het seizoen. ,,We zaten vandaag niet lekker in de wedstrijd. We willen graag dominant zijn, kort op de tweede bal zitten, maar dat is niet gelukt. Maar we speelden ook niet tegen de eerste de beste. Dit zijn geen koekenbakkers tegen wie we speelden.”

,,Komende week moeten gewoon weer lekker trainen en zorgen dat we zaterdag tegen Barendrecht de drie puntjes weer eens pakken,” aldus Jongeneelen, die met enige moeite nog een ietwat pijnlijke laatste conclusie trok. ,,Misschien heeft de meest volwassen ploeg vandaag wel gewonnen.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie