Volg ons

ASWH

Jong Volendam zet zegereeks voort, DOVO weet eindelijk weer eens te winnen

Jong Volendam zet zegereeks voort, DOVO weet eindelijk weer eens te winnen

Jong FC Volendam boekte haar zesde zege op rij. Slachtoffer dit maal was ASWH. DOVO heeft  voor het eerst sinds begin januari weer eens weten te winnen. Nota bene nummer 2 Jong Almere City FC werd met 2-0 verslagen door goals van Adil Mahdadi en Salim Amerzgiou.

 

Jong FC Volendam – ASWH

In de eerste helft gebeurde er weinig in het Kras Stadion. Wel vielen er al vier gele kaarten te noteren. Na de rust kwam Jong Volendam al snel op voorsprong. Kay Tejan schoot raak, nadat ASWH-doelman Stef Doedée eerst nog en schot van Rodney Smorenberg wist te pareren (1-0). Even later een soortgelijke aanval als bij de 1-0, alleen met als verschil dat Smorenberg nu wel het laatste zetje gaf (2-0). ASWH appelleerde nog wel voor een penalty nadat Kyle Doesburg onderuit werd gehaald, maar zonder resultaat. Mohamed Betti verzorgde het slotakkoord door in de slotfase uit een counter de 3-0 te maken.

DOVO – Jong Almere City FC 1-0

1-0 Adil Mahdadi

2-0 Salim Amerzgiou

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over ASWH