woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsADO'20Jong Vitesse ziet koploper UNA verder weglopen

Jong Vitesse ziet koploper UNA verder weglopen

Quick blijft de verrassing van het seizoen de nummer drie op de ranglijst versloeg Jong De Graafschap (3-0). Westlandia is bezig aan een sterke reeks en bleek te sterk voor De Meern (2-1). Jong Vitesse zag koploper UNA verder weglopen na het 1-1 gelijkspel tegen ADO’20.

ADO’20- Jong Vitesse

Jong Vitesse zag na het 1-1 gelijkspel tegen ADO’20 koploper UNA uitlopen naar een voorsprong van zes punten. Bovendien naderde het Haagse Quick het beloftenteams tot een punt. De middag begon voor de Arnhemse formatie overigens voortvarend. Gino Bosz benutte na vijf minuten een strafschop. Een minuut voor het rustsignaal rondde Rick Neele voorbereidend werk van Marvin Boom af. In de gelijkopgaande wedstrijd kwam na rust geen verandering meer in de score. ADO’20 behaalde al weer het zevende gelijkspel van dit seizoen.

Quick – Jong De Graafschap

Quick lijkt er een specialisme van hebben gemaakt om de juiste momenten in de wedstrijd toe te slaan. De Hagenaars wonnen met 3-0 van de jonge profs van De Graafschap zonder echt goed te spelen. Dankzij Rachid Bouyaouzan en Roderick Meinema stond er al vroeg een 2-0 voorsprong op het scorebord. Jong De Graafschap herstelde zich weliswaar maar de Doetinchemmers slaagde er niet in om Jari Puister te passeren. De doelman werd na de wedstrijd niet voor niets uitgeroepen tot man van de wedstrijd. Na rust vergrote invaller Frank van der Heiden de score tot 3-0. De spits moest zich vervolgens direct weer laten vervangen omdat hij bij zijn doelpunt verkeerd was terechtgekomen. In het ziekenhuis bleek dat er maar liefst zeventien hechtingen nodig waren om de wond aan zijn arm te dichten.
Westlandia – De Meern

Westlandia zette ook tegen De Meern de goede reeks van de laatste weken voort. De Westlanders wonnen met 2-1 dankzij doelpunten van Ramon Ripson en Jeroen Spruijt. Tussendoor maakte Giovanni Nicolaas nog wel gelijk. De Meern doelman Joey Swanink maakte diep in de tweede helft nog een strafschop van Jedsel Markes onschadelijk. De Meern was in de slotfase nog dichtbij bij de gelijkmaker maar doelman Edgar Leerdam stond succes in de weg.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD