dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieJong Vitesse verspeelt punten tegen JVC, ADO '20 verslaat Jong De Graafschap

Jong Vitesse verspeelt punten tegen JVC, ADO ’20 verslaat Jong De Graafschap

Jong Vitesse en OFC hebben dure punten verspeeld. Tegen respectievelijk JVC en EVV kwamen zij niet verder dan een gelijkspel. ADO ’20 pakte de volle buit bij Jong De Graafschap.

Jong Vitesse – JVC Cuijk 3-3
Op Papendal leed Jong Vitesse duur puntenverlies tegen JVC. De Arnhemse beloften misten voor rust een strafschop, maar maakten dat goed door nog voor de pauze uit te lopen naar een 2-0 voorsprong. JVC deed via Van de Laan echter wat terug: 2-1. Na de pauze kreeg ook JVC een strafschop en ook Van de Laan miste namens de bezoekers. De gelijkmaker viel echter alsnog via Stan Broenland. JVC koerste zelfs af op een stunt toen Boy Visser de 2-3 scoorde. Het lukte de ploeg uit Cuijk echter niet dat vast te houden. Een matig verwerkte bal in de defensie werd door Jong Vitesse binnengeschoten: 3-3.

EVV – OFC 2-2
Een wat chaotisch duel tussen EVV en OFC, dat later begon en tijdelijk werd stilgelegd om te wachten op een ambulance na een dubbele beenbreuk aan EVV-zijde, werd door Tom Noordhoff op 0-1 gezet. Paul Schroders maakte vlak na rust de 1-1. Rick Polman bracht de thuisclub aan de leiding, maar Lars Hoekstra zorgde er uiteindelijk voor dat het duel in 2-2 eindigde. Rick Geenen kreeg in de wedstrijd twee gele kaarten en kon dus voortijdig gaan douchen.

Jong De Graafschap – ADO ’20 1-3
Het duel ontbrandde pas in de laatste twintig minuten, toen Neele de 0-1 scoorde voor de Heemskerkers. Vellema tekende zeven minuten voor tijd voor de 0-2. Versteeg gaf de Doetinchemse beloften weer hoop met de 1-2, maar de eindstand werd door Nijman bepaald op 1-3.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD