vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagJong Vitesse trekt Gino Bosz (24) aan voor beloftenteam

Jong Vitesse trekt Gino Bosz (24) aan voor beloftenteam

Jong Vitesse zet haar wens om zo snel mogelijk na de degradatie terug te keren in de Tweede Divisie kracht bij met het aantrekken van de 24-jarige Gino Bosz. De zoon van Borussia Dortmund-coach Peter Bosz speelde eerder voor Heracles Almelo en Cambuur.

Geen logische stap
Bosz speelde sinds de voorbereiding op amateurbasis met de Arnhemse beloften mee, maar tekent binnenkort een bescheiden profcontract: ,,Het is na Heracles en Cambuur misschien geen logische stap. Maar ik wil gewoon weer plezier hebben. Jong Vitesse is een bewuste keuze. Ik wil me hier in de kijker spelen. Want ik wil nog steeds doorbreken in het profvoetbal. Dit is de stap terug om weer omhoog te klimmen”, zegt hij in De Gelderlander.

Jonge jongens helpen
De middenvelder moet zorgen voor sturing in het elftal vol talenten, dat zondag haar eerste duel in de Derde Divisie Zondag met 5-0 van HSC ’21 won: ,,Ik moet die jonge jongens helpen”, legt Bosz zijn rol uit. ,,Het is wel jammer dat dit in de derde divisie gebeurt. Daar hoort Jong Vitesse niet thuis. Het is aan ons om dat te bewijzen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD