Volg ons
Jong Vitesse elftalfoto 2016-2017

Tweede Divisie

Jong Vitesse – TEC uitgesteld door gemeente Arnhem

Jong Vitesse – TEC uitgesteld door gemeente Arnhem

De wedstrijd tussen Jong Vitesse en TEC zal opnieuw moeten worden ingepland door de KNVB. De wedstrijd kon eerder niet doorgaan vanwege de winterse omstandigheden. Daarop was vastgelegd dat de wedstrijd zou worden ingehaald op woensdag 1 maart. Dit gaat nu niet door.

Gemeente geeft geen vergunning

De reden voor het uitstel is dat de gemeente Arnhem vandaag heeft besloten om geen vergunning te geven voor deze wedstrijd. Een opmerkelijk besluit, want een risicowedstrijd kun je Jong Vitesse tegen TEC niet noemen. Cruciaal in de strijd tegen degradatie is het treffen inmiddels wel, want TEC is door twee overwinningen op rij tegen directe concurrenten HHC Hardenberg en Koninklijke HFC weer terug in de race.

Drukke weken

Op dezelfde avond speelt het eerste elftal van Vitesse wel in de halve finale van de KNVB Beker. Dit betreft echter een uitwedstrijd in Rotterdam bij Sparta. Eerder dit seizoen mocht Jong Vitesse – UNA niet worden gespeeld, omdat op dezelfde dag Vitesse – AZ stond gepland. UNA besloot uiteindelijk mee te werken met een verplaatsing naar de zaterdag. Het beloftenteam van John Lammers is hierdoor de komende periode nog wel even zoet met inhalen. Deze week wacht het duel met Barendrecht, deze moet worden overgespeeld omdat Jong Vitesse bij de eerste poging (4-4-gelijkspel) te veel spelers had opgesteld. Jong Vitesse kreeg drie punten in mindering, maar mocht de wedstrijd gek genoeg wel opnieuw spelen én ook nog op eigen terrein. Hierover is Barendrecht verbolgen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie