Volg ons
Joseph Oosting HHC Hardenberg

Derde Divisie

Jong Vitesse stelt Joseph Oosting aan als nieuwe trainer

Jong Vitesse stelt Joseph Oosting aan als nieuwe trainer

Joseph Oosting is komend seizoen trainer van Jong Vitesse. Hij volgt John Lammers op, wiens contract niet verlengd werd nadat de Arnhemse beloften afgelopen seizoen degradeerden uit de Tweede Divisie.

HHC Hardenberg
Oosting was al eerder actief bij Vitesse, toen hij het Onder 19 elftal coachte. Hij verliet de club echter vorig seizoen om trainer te worden bij HHC Hardenberg. Dat werd geen succes. De Hardenbergers kenden een dramatische seizoensstart, waarna Oosting werd ontslagen. Oosting werkte eerder bij onder meer ACV, WKE en FC Emmen.

Terugkeer
Oosting is in de wolken om opnieuw bij Vitesse in dienst te treden, zo vertelt hij op de clubsite: ,,Ik ben super blij dat ik weer terug ben bij Vitesse. Ik heb al eerder bij de club gewerkt en het voelt natuurlijk goed als je dan wordt gevraagd terug te keren. Met Jong Vitesse willen we in de competitie zo goed mogelijk presteren én de spelers moeten zich persoonlijk blijven ontwikkelen om zo met het beloftenteam de springplank te zijn richting het eerste elftal.“

Promoveren
Bij Jong Vitesse, dat onlangs overstapte van de Derde Divisie zaterdag naar de Derde Divisie zondag, krijgt Oosting Ruud Knol als assistent. Doelstelling is promotie naar de Tweede Divisie, stelt technisch directeur Mo Allach: ,Het is geen geheim dat we met Jong Vitesse zo snel mogelijk terug willen naar de Tweede Divisie. Joseph kent de club en de werkwijze. Hij heeft eerder bij O19 zijn visitekaartje afgegeven en mag zich nu bewijzen bij het beloftenteam.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie