vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlClubsADO'20Jong Vitesse speelt met OJC, HBS wint degradatietopper tegen De Meern

Jong Vitesse speelt met OJC, HBS wint degradatietopper tegen De Meern

HBS is dankzij een 1-0 zege op De Meern boven de degradatiepositie geklommen. ADO’20 had aan zes minuten genoeg om van Westlandia te winnen. Jong Vitesse leefde zich uit bij OJC Rosmalen.

HBS boekt belangrijke zege
HBS behaalde in de degradatietopper tegen De Meern een belangrijke overwinning. Het geduld van de supporters van de Haagse derde divisionist werd wel op de proef gesteld. Het enige doelpunt kwam pas vlak voor het eindsignaal op het scorebord en werd na een onoverzichtelijke situatie uiteindelijk toegeschreven aan invaller Joost Jonkman. Trainer Marcel Koning zag tijdens de wedstrijd wel Kevin Schutte en Jim Roberti geblesseerd uitvallen.

Westlandia verspeelt in zes minuten de wedstrijd
De middag begon ondanks de koude hartverwarmend voor de Westlanders. Jedsel Markes opende acht minuten voor rust de score. In de tweede helft rechtte ADD’20 de rust en trok het dankzij doelpunten van Clive Keus, Bas Vellema Sead Mazreku en Jesper de Vree de zege naar zich toe.

Koploper  Jong Vitesse legt OJC Rosmalen op de pijnbank
Thomas Buitink (2), Martijn Berden, Thomas Oude Kotte en Anil Mercan waren trefzeker voor Jong Vitesse wat OJC Rosmalen in eigen huis met 0-5 op de pijnbank legde. De Arnhemse profs waren duidelijk een maatje te groot voor de Brabantse middenmoter en blijven koploper in de derde divisie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD