woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsBlauw Geel'38Jong Vitesse ontsnapt tegen OFC Oostzaan, EVV onderuit in Rosmalen

Jong Vitesse ontsnapt tegen OFC Oostzaan, EVV onderuit in Rosmalen

OFC leek zondagmiddag op weg naar een overwinning tegen lijstaanvoerder Jong Vitesse. In de slotfase wist de Arnhemse formatie echter alsnog één punt te pakken in tegen de ploeg van trainer/coach Yuri Rose (2-2). EVV ging onderuit bij OJC Rosmalen (3-1) en JVC Cuijk tegen Blauw Geel’38 leverde geen winnaar op (1-1).

OFC – Jong Vitesse
Het beloften team van eredivisieclub Vitesse kwam in de dertigste minuut nog wel op voorsprong in Oostzaan, maar moest de kleedkamer opzoeken met een tussenstand van 1-1. In de 45ste minuut was het Martijn Tjon-A-Njoek die de gelijkmaker wist te produceren. Vijf minuten later was OFC weer trefzeker, nu was het Mike Brantkes die zorgde voor de voorsprong tegen Jong Vitesse (2-1). In de 89ste minuut wist de Arnhemse ploeg alsnog één punt in de wacht te slepen (2-2).

JVC Cuijk – Blauw Geel’38
De eerste vijfenveertig minuten voetbal leverden in Cuijk nog geen treffers op. In de zesde minuut van de tweede helft was het voor de eerste keer raak. Dobbelsteen gaf de bal op prachtige wijze aan Verbakel die vervolgens verantwoordelijk was voor de assist op doelpuntenmaker Alexander Mols (0-1). Na exact een uur spelen kwam JVC weer langszij door een treffer van Jordi van der Laan (1-1). Dit bleek na iets meer dan negentig minuten spelen ook het laatste doelpunt van deze confrontatie te zijn.

OJC Rosmalen – EVV
De thuisspelende formatie kwam na dertien minuten spelen op voorsprong, Steef Nieuwendaal was de maker van het zeer fraaie doelpunt (1-0). Acht minuten later was er wederom reden voor een feestje in Rosmalen, Kevin van Kempen wist met zijn treffer de 2-0 tussenstand op het scorebord te zetten. Nog voor de pauze kwam EVV toch weer terug in de wedstrijd, als doelpuntenmaker kwam Lemmens op het wedstrijdformulier te staan (2-1). In de 71ste minuut werd de laatste treffer van de middag geproduceerd door Melvin van Gestel (3-1).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD