Volg ons
Jeroen Spruijt Westlandia

Derde Divisie

Jong Vitesse omzeilt lastige klip; Quick en Westlandia doen goede zaken

Jong Vitesse omzeilt lastige klip; Quick en Westlandia doen goede zaken

Jong Vitesse heeft een belangrijke zege geboekt in de titelstrijd. Het won in Cuijk met 3-0 van JVC, dat daardoor is uitgeschakeld voor het kampioenschap. Quick mag nog wel een klein beetje blijven hopen na de 2-0 zege bij OJC Rosmalen. Westlandia deed goede zaken in de derde periode door HSC’21 ruim te verslaan.

JVC Cuijk – Jong Vitesse 0-3
Een uur lang ging het duel gelijk op, waarbij de beste kansen nog voor de thuisclub waren. Met een paar individuele oprispingen maakte Vitesse het verschil. De 0-1 werd gemaakt door Sven van Doorm, waarna Anil Mercan met een schot van dertig meter op prachtige wijze voor de beslissing zorgde. Bo van Essen bepaalde de eindstand op een nogal geflatteerde 0-3. Vitesse blijft door de zege lijstaanvoerder.

OJC Rosmalen – Quick 0-2
Quick boekte in Rosmalen een volwassen zege. In het eerste bedrijf was de ploeg zeker niet veel sterker dan de thuisclub, maar stond het wel met 2-0 voor. Virgil Tjin Asjoe schoot knap de 0-1 binnen na 12 minuten, waarna Kai van Hese er vanaf de stafschopstip 0-2 van maakte. Ook na rust waren er kansen aan beide kanten, maar bleef de score onveranderd.

Westlandia – HSC’21 5-1
Westlandia kende een makkelijke middag tegen HSC’21. Al vroeg zette Anwar Beeldstroo de thuisclub op 1-0. Misschien had de wedstrijd anders gelopen als Bas Postma na twintig minuten de strafschop voor HSC’21 had benut, maar hij schoot veel te slap in. Nog voor rust werd het 2-0 door Jedsel Markes, waarna de score snel opliep na rust. Via een opmerkelijk eigen doelpunt van Mark Engebrink en twee keer Jeroen Spruijt (foto) liep Westlandia uit naar 5-0, waarna Sjoerd Visschedijk nog iets terug kon doen.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie