dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsDe MeernJong Vitesse maakt geen fout, De Meern zet opmars voort

Jong Vitesse maakt geen fout, De Meern zet opmars voort

Jong Vitesse blijft goed presteren in de Derde Divisie. vandaag boekte het een regelmatige 2-0 zege op bezoek bij Quick’20, dat daardoor in de onderste regionen blijft hangen. De Meern zet zijn opmars voort na een 3-1 overwinning op JVC Cuijk. De debutant begon met vijf nederlagen, maar haalde uit de laatste vijf duels elf punten.

Quick’20 – Jong Vitesse 0-2
Quick’20 wist er tegen koploper Jong Vitesse lang een wedstrijd van te maken, maar moest zich uiteindelijk toch definitief gewonnen geven. Vitesse was de betere ploeg in de eerste helft en kwam na 22 minuten op voorsprong. Doordat die score gehandhaafd bleef mocht Quick’20 lang blijven hopen op een punt, maar terwijl de ploeg met nam en macht op zoek ging naar de gelijkmaker sloeg Vitesse kort voor tijd voor de tweede keer toe. Lars ten Tije maakte beide Arnhemse treffers.

De Meern – JVC Cuijk 3-1
De reeks van De Meern houdt aan, tegen JVC Cuijk bleef de debutant voor het vijfde duel op rij ongeslagen. Zakaria El Bannay zette de thuisclub na ruim een kwartier op voorsprong, maar nog voor rust trok JVC Cuijk de stand gelijk via Jay van Boxtel. Die stand bleef lang ongewijzigd, maar in het laatste kwart van de wedstrijd trok De Meern de wedstrijd naar zich toe. Lennard van den Brink schoot de oranjehemden op voorsprong, waarna Kesly den Haag (foto) kort voor tijd het duel besliste.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD