dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlClubsADO'20Jong Vitesse kampioen na ruime zege op Blauw Geel'38, UNA te sterk...

Jong Vitesse kampioen na ruime zege op Blauw Geel’38, UNA te sterk voor Westlandia

Jong Vitesse komt volgend seizoen weer uit in de Tweede Divisie. De Arnhemse formatie was te sterk voor Blauw Geel’38 op sportcentrum Papendal (4-1) waardoor het nu definitief niet meer te achterhalen is door concurrent UNA. Laatstgenoemde ploeg won de uitwedstrijd van Westlandia met 1-3. Dongen en Hercules deelden de punten (2-2) net zoals ADO’20 en EVV (2-2). 

Jong Vitesse – Blauw Geel
De talenten van de eredivisieclub uit Arnhem kwamen na dertien minuten spelen op voorsprong. Een mooie aanval werd afgerond door Ten Teije, dit na een voorzet van Buitink (1-0). Twee minuten later was het al weer raak en leek niets een titel voor de Vitessenaren nog in de weg te staan. Lelieveld was verantwoordelijk voor de tweede treffer van de middag (2-0). Nog voor de pauze werd het duel in het slot gegooid nadat ook Van Essen het net van de tegenstander wist te vinden (3-0). Blauw Geel kwam nog terug tot 3-1 door Mols, maar de laatste treffer van de wedstrijd kwam op naam van Lucassen (4-1).

Westlandia – UNA
De nummer twee van de Derde Divisie kwam na achttienminuten spelen op 0-1 na een fantastische treffer van Marc Höcher. Zes minuten later moest de doelman van Westlandia de bal weer uit het net halen, doelpuntenmaker was nu Brian Boogers (0-2). Sil van Herwijnen was goed voor de 0-3 en de eindstand werd bepaald op 1-3 door een treffer van Remon van Bochoven.

Dongen – Hercules
In de negentiende minuut kwam de thuisploeg aan de leiding nadat Kools een toegekende vrije trap snel nam en vervolgens Van Bree bediende. Laatstgenoemde schoot binnen (1-0). Hercules wenste zich echter niet neer te leggen bij een nederlaag en kwam heel snel terug in de wedstrijd door de gelijkmaker van Mijland (1-1). Nog voor de pauze wist USV Hercules nogmaals te scoren, daar had men echter wel de hulp van de tegenstander bij nodig. Via de voet van Van der Stappen verdween de bal in het doel (1-2). Dongen kwam in de 65ste minuut weer naast Hercules door Kolkert (2-2).

ADO’20 – EVV
Gert Jan van Leiden kopte in de 37ste minuut raak op aangeven van Sead Mazreku (1-0). Net na de pauze moest EVV wederom een klap zien te verwerken, Mazreku was nu zelf de doelpuntenmaker (2-0). De uitspelende formatie kwam na 73 minuten spelen wel weer terug in de wedstrijd door een afstandschot van Rick Polman (2-1). Acht minuten voor het einde van de officiële speeltijd wist EVV alsnog één punt mee te nemen uit Heemskerk. Chefrino Eind was de doelpuntenmaker (2-2).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD