Volg ons

Tweede Divisie

Jong Vitesse grijpt zege op bezoek bij FC Lienden

Jong Vitesse grijpt zege op bezoek bij FC Lienden

FC Lienden heeft op de eigen Adbijhof haar meerdere moeten erkennen in Jong Vitesse. De Arnhemse beloften waren met 2-4 te sterk voor de ploeg van coach Hans van de Haar.

Van de Haar had vooraf aangegeven dat hij hoopte dat zijn ploeg zich zou onderscheiden in mannelijkheid ten opzichte van de jonge, doch fittere, talenten van Vitesse. De ploeg van Joseph Oosting was echter vanaf de beginfase dominant. In het eerste kwartier moest doelman Jan Schimmel al meerdere malen handelend optreden. Na 16 minuten lag de 0-1 er alsnog in via Hicham Acheffay. Lars ten Teije had een grote kans op verdubbeling van de marge, maar dat bleef Lienden aanvankelijk nog bespaard.

Direct na rust moest de Betuwse formatie verder met tien man nadat Shuremy Felomina zijn tweede gele kaart kreeg. Evengoed kopte Michiel Hemmen na een klein uur de 1-1 binnen uit een voorzet van Marlon Versteeg. Twee minuten later stond Jong Vitesse echter alweer voor: Anil Mercan maakte de 1-2. Weer twee minuten was Hemmen echter opnieuw trefzeker en was de stand opnieuw in evenwicht: 2-2.

In de slotfase grepen de Arnhemse beloften alsnog de volle winst toen de pas ingevallen Nikolas Agrofiotis zowel de 2-3 als de 2-4 maakte.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie