Volg ons
Jong Vitesse elftalfoto 2016-2017

Tweede Divisie

Jong Vitesse en KNVB willen andere dag door risicoduel; UNA laaiend

Jong Vitesse en KNVB willen andere dag door risicoduel; UNA laaiend

Alles wijst erop dat de wedstrijd van zondag 29 januari tussen Jong Vitesse en UNA op sportcomplex Papendal geen doorgang gaat vinden. Op dezelfde dag zal de hoofdmacht van Vitesse het op moeten nemen tegen AZ en dat duel wordt gezien als een risicoduel. Volgens het Eindhovens Dagblad moeten Jong Vitesse en UNA daardoor van de KNVB op een andere datum aan de bak.

UNA laaiend

UNA ziet het absoluut niet zitten om de wedstrijd van 29 januari niet door te laten gaan. De club weigert op een andere dag in actie te komen en dat is niet zonder reden. “Jong Vitesse-UNA staat vanaf de aanvang van dit seizoen op zondag 14.30 uur. Dat is ook de reguliere speeldag van UNA en hebben spelers afspraken op gemaakt”, liet een woordvoerder weten.

Andere mogelijke data bekend

Dat de KNVB ervoor gekozen heeft om de wedstrijd tussen Vitesse en AZ pas zo laat als risicoduel aan te merken, baalt UNA flink van. “De voetbalbond wil dat we telkens onze oren laten hangen naar de BVO’s en zaterdagverenigingen. Ze willen nu het duel zaterdag 28 januari of op de zaterdag van carnaval laten spelen. Daar doen we niet aan mee”, aldus de woorden van de woordvoerder van de club.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie