donderdag, 22 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieJong Sparta vult vertrek trainer Rijsdijk intern in

Jong Sparta vult vertrek trainer Rijsdijk intern in

Sparta Rotterdam gaat het vertrek van trainer Jeroen Rijsdijk naar Almere City FC intern opvangen. De Rotterdammers hebben Nico Jalink en Nourdin Boukhari benoemd als trainersduo voor de rest van het seizoen.

Rijsdijk koos er voor om assistent te worden in Almere van Ole Tobiasen. ,,Jeroen had bij ons een aflopend contract aan het einde van dit seizoen. Het verzoek om tussentijds te vertrekken komt daarom niet op een prettig moment, maar Jeroen heeft bij Sparta prima werk geleverd in de ontwikkeling van talenten die via Jong Sparta naar het eerste elftal zijn doorgestroomd. Hij heeft de opleiding Coach Betaald Voetbal afgerond en heeft ambities in het betaalde voetbal. Bij Almere City kan hij eerste assistent worden bij het eerste elftal en daarom werken wij mee om zijn vertrekwens nu al te honoreren”, stelde Henk van Stee over het vertrek van de voormalig Excelsior Maassluis-coach.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD