Volg ons

Tweede Divisie

Jong Sparta vult vertrek trainer Rijsdijk intern in

Jong Sparta vult vertrek trainer Rijsdijk intern in

Sparta Rotterdam gaat het vertrek van trainer Jeroen Rijsdijk naar Almere City FC intern opvangen. De Rotterdammers hebben Nico Jalink en Nourdin Boukhari benoemd als trainersduo voor de rest van het seizoen.

Rijsdijk koos er voor om assistent te worden in Almere van Ole Tobiasen. ,,Jeroen had bij ons een aflopend contract aan het einde van dit seizoen. Het verzoek om tussentijds te vertrekken komt daarom niet op een prettig moment, maar Jeroen heeft bij Sparta prima werk geleverd in de ontwikkeling van talenten die via Jong Sparta naar het eerste elftal zijn doorgestroomd. Hij heeft de opleiding Coach Betaald Voetbal afgerond en heeft ambities in het betaalde voetbal. Bij Almere City kan hij eerste assistent worden bij het eerste elftal en daarom werken wij mee om zijn vertrekwens nu al te honoreren”, stelde Henk van Stee over het vertrek van de voormalig Excelsior Maassluis-coach.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie