Volg ons

Tweede Divisie

Jong Sparta verstiert debuut Arno Arts bij Achilles ’29

Jong Sparta verstiert debuut Arno Arts bij Achilles ’29

Arno Arts zal zich ongetwijfeld iets anders hebben voorgesteld van zijn debuut als trainer van Achilles ’29. De Groesbeekse formatie verloor met 2-4 van Jong Sparta.

De pas aangestelde oefenmeester zag hoe de Groesbeekers al na vijftig minuten tegen een 0-4 achterstand aankeken. Daarna namen de Rotterdamse beloften gas terug en kwam de thuisploeg via een benutte strafschop van Niels Willems en een treffer van Aleksandar Jankovic terug tot 2-4.

Arts had opvallend genoeg verdediger Shuremy Felomina in de spits geposteerd. De tactiek van de Heikanters pakte slecht uit, want binnen zeven minuten was het 0-2 door twee treffers van Ibrahim Dervisoglu. Gelegenheidsspits Felomina kreeg daarna wel twee goede kansen, maar wist er geen raad mee. Lorenzo Fonseca maakte er na een half uur 0-3 van, terwijl Ayoub Boukhari vlak na rust voor de 0-4 tekende. In het resterende half uur gaf Achilles ’29 de stand nog een wat draaglijker aanzien, met 2-4 als resultaat. De Groesbeekers blijven op de laatste plaats staan, maar zien AFC (één punt) en De Dijk (drie punten) uitlopen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie