Volg ons

Aan het woord

Jong Sparta-uitblinker Dervisoglu in de rust gewisseld: ‘Zondag bij selectie eerste elftal’

Jong Sparta-uitblinker Dervisoglu in de rust gewisseld: ‘Zondag bij selectie eerste elftal’

Halil Dervisoglu was zaterdag de grote man aan de kant van Jong Sparta dat binnen vijfenveertig minuten af wist te rekenen met de Koninklijke HFC (6-1). De aanvaller van de Rotterdamse formatie was in de eerste helft goed voor vijf doelpunten en één assist, maar werd in de pauze vervangen omdat hij zondag aan zal sluiten bij de selectie van het eerste elftal.

Beste uit mezelf halen
Het grote talent wilde na afloop van de wedstrijd eerst een compliment uitdelen aan zijn ploeggenoten en ging toen pas in op zijn uitzonderlijke prestatie.  ,,Wij hebben vandaag als team heel goed gespeeld en ik heb vandaag geprobeerd om het beste uit mezelf te halen en ik dacht bij mijn derde en vierde doelpunt dat ik nog meer moest doen. Toen ben ik uitgekomen op vijf doelpunten en een assist”, aldus Dervisoglu op het You Tube-kanaal van Sparta Rotterdam.

Wissel in de rust
Na vijfenveertig minuten spelen werd de aanvaller vervangen, dit met een voor de speler zeer speciale reden. ,,Ik kreeg direct in de rust te horen van mijn trainer dat ik zondag bij de selectie zit van het eerste elftal. Ik ben daar heel erg blij mee omdat ik daar een heel jaar lang naar toe heb gewerkt. Dit is echt een hele mooie ontwikkeling voor mij en daar bedankt ik mijn trainers en heel mijn team voor. Ik had niet verwacht dat ik dit jaar nog zo’n kans zou krijgen.”

Advertentie
Advertentie

Meer over Aan het woord