Volg ons

Tweede Divisie

Jong Sparta stort IJsselmeervogels in sportieve crisis

Jong Sparta stort IJsselmeervogels in sportieve crisis

Wat is er toch aan de hand met IJsselmeervogels? De Rooien moesten de derde nederlaag na de winterstop slikken. Jong Sparta was met 3-1 te sterk.

Zou er een verband bestaan tussen de vele vertrekkers bij IJsselmeervogels en de slechte reeks na de winterstop? Feit is dat achtereenvolgens werd verloren van Barendrecht en AFC. Tegen Jong Sparta begon de ploeg van Willem Leushuis goed. Spartaan Halil Dervisoglu raakte wel de paal, maar daarna was het Robbert Olijfveld die de Rooien al vroeg aan de leiding bracht: 0-1.

Na een half uur werd Jong Sparta, dat overigens met aardig gerenommeerde namen aantrad, gevaarlijker en kreeg het goede kansen via Bart Vriends en Deroy Duarte. Het was nog uitstel van executie, maar vlak voor rust maakte Dervisoglu de 1-1. Na de pauze bleven de Rotterdammers gevaarlijk. In de omschakeling maakte Paco van Moorsel er 2-1 van. In de slotfase kreeg Berry Powel een grote kans om gelijk te maken, maar hij schoot naast. Van Moorsel besliste het duel met de 3-1.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie