maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlClubsJong SpartaJong Sparta-speler Farouq Limouri per ambulance naar ziekenhuis

Jong Sparta-speler Farouq Limouri per ambulance naar ziekenhuis

Het tiental aanwezige fans op Het Kasteel hield minuten lang hun adem in. En ook de spelers van Jong Sparta en HFC stonden vastgenageld op het kunstgras. Daar botsten een kwartier tijd HFC’er Deron Payne en Spartaan Farouq Limouri in de lucht tegen elkaar.

Het was in het strafschopgebied van Sparta waar het duo elkaar raakte, waarna Limouri ook hard terechtkwam op het kunstgras. Drie verzorgers waren er als de kippen bij om hem in de stabiele zijligging te plaatsen. Ondertussen werd een ambulance gebeld.

Fysiotherapeut Wouter Rill van HFC kwam later na de kant en gaf aan dat het talent ‘even weg was’.  Minimaal werd gedacht aan een hersenschudding. ,,Gelukkig bewoog hij weer.’’

Adem in
Het bleef nog lange tijd adembenemend stil op het veld. De wedstrijd werd stilgelegd en de teams bleven op het veld. Tot een ambulance het veld kwam oprijden. Limouri werd op de brancard gelegd, minuten tikten weg. De HFC-trainers Gertjan Tamerus en Frank Korpershoek kennen de speler goed van hun periode bij Telstar. Limouri speelde afgelopen jaar negen duels voor de Witte Leeuwen.

,,Farouq zag Deron waarschijnlijk niet aankomen’’, stelde Tamerus. ,,Heel ongelukkig. Wij leven met Farouq mee. Deron gaat hem ook even een berichtje sturen.’’

Vanwege het heftige incident werd het duel niet meer hervat.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD