Volg ons

Tweede Divisie

‘Jong Sparta moet voor top 6 gaan’

‘Jong Sparta moet voor top 6 gaan’

Brad van Hoeven laat zich de afgelopen weken geleden bij Jong Sparta. De talentvolle aanvaller is bovendien van mening dat de Rotterdamse beloften thuishoren in de subtop van de Tweede Divisie.

,,Bij FOX Sports heb ik uitgesproken dat we voor de top 6 moeten gaan en daar blijf ik bij. Voetballend doen we voor geen enkele tegenstander onder. We hebben een elftal met jongens die net uit de jeugd komen en moeten nog wat vaker gaan scoren en wat meer goals voorkomen. Ik ben er zeker van dat we deze doelstelling gaan behalen”, zegt hij tegen het AD. De huidige realiteit is dat Jong Sparta een 10e plaats op de ranglijst bezet.

Persoonlijk constateert hij wel dat de stap naar het eerste van Sparta behoorlijk is: ,,Sparta speelt dit seizoen in de eredivisie en dat maakt het wel een stuk lastiger voor mij, maar ik probeer mijn bijdrage te leveren in Jong Sparta en op die manier stapjes te maken. Het gaat de goede kant op.’’

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie