woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlClubsJong SpartaJong Sparta geeft Lorenzo van Kleef een tweede kans bij een BVO

Jong Sparta geeft Lorenzo van Kleef een tweede kans bij een BVO

Duizenden dromen geleden mijmerde Lorenzo van Kleef over een doorbraak in de eredivisie. Tot een debuut kwam het wel. Hij speelde met ADO tegen PSV, werd een jaar uitgeleend aan FC Eindhoven en streek een paar maanden geleden bij Quick Boys neer. Hier speelde hij zich in de kijker van Jong Sparta.

,,Ik heb een gesprek gehad met Geert-Arend Roorda. Mijn ambities was altijd nog om een keer terug te keren in het betaalde voetbal. Ik kan weer in de ochtend gaan trainen en de stap naar het eerste elftal is dan denk ik wat kleiner.’’

 

,,Hoewel ik bij FC Eindhoven voornamelijk op de rechtsbackpositie heb gespeeld, ben ik van nature een box-to-box middenvelder. Iemand die zich graag bemoeit met de aanvallen, maar ook op tijd terug kan zijn om de verdediging te helpen. Mijn loopvermogen is een sterke eigenschap. Net als mijn spelinzicht, traptechniek en duelkracht.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD