Volg ons

Aan het woord

Jong PSV-trainer Haar wenst niet mee te werken aan feest van Fortuna Sittard

Jong PSV-trainer Haar wenst niet mee te werken aan feest van Fortuna Sittard

Fortuna Sittard is slechts één overwinning verwijderd van directe promotie naar de Eredivisie. De Limburgers moeten zaterdagavond af zien te rekenen met Jong PSV dat nog een kans maakt op de vierde periodetitel. Dennis Haar, trainer van de Eindhovenaren, wenst zaterdagavond geen figurant te zijn bij de eventuele kampioenswedstrijd van Fortuna Sittard, maar wil echt gaan voor de drie punten.

Presteren
,,Wij gaan dit duel in om zo goed mogelijk te presteren en om een overwinning te pakken. Net zoals in andere wedstrijden. Dat de tegenstander kampioen kan worden en wij periodekampioen, betekent dat we allebei nog ergens om spelen en dat is aan het eind van het seizoen alleen maar mooi”, aldus Haar tegenover het Eindhovens Dagblad.

Vierde periodetitel
Van een aanmoedigingspremie vanuit Nijmegen is naar zeggen van Haar geen sprake. Een overwinning van Jong PSV is voldoende voor het binnenslepen van de vierde periodetitel, een daadwerkelijke motivatie dus voor zijn team. ,,Iedereen probeert het maximale te geven. Ik zou ook niet weten hoe het anders zou moeten. We willen gewoon voetballen en het seizoen goed afsluiten. Voor ons is er niets anders dan anders, behalve dat we een prijs kunnen pakken.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Aan het woord