maandag, maart 8, 2021
Home Competities Eerste Divisie Jong PSV en MVV delen de punten in Eindhoven

Jong PSV en MVV delen de punten in Eindhoven

Maandagavond stond in een ijskoud Eindhoven het treffen tussen Jong PSV en MVV op het programma. De ploeg uit Maastricht kwam na achttien seconden al op voorsprong, maar na negentig minuten voetbal stond er een eindstand van 2-2 op het scorebord.

- Advertentie -

Snelle openingstreffer
Het beloftenteam van PSV begon zonder de benodigde scherpte aan het duel. Joeri Schroijen profiteerde daarvan en tekende binnen één minuut voor de 0-1, Lang kon MVV niet genieten van de voorsprong want na zes minuten voetbal wees de dienstsdoende scheidsrechter naar de penaltystip in het voordeel van de thuisploeg. Matthias Verreth wist het buitenkansje te benutten (1-1). Nogh voor de pauze stond Jong PSV weer op achterstand. Sherwan Martina schoot de bal op fraaie wijze in de kruising van het doel (1-2).

Doelman Koopmans
Na de pauze wist Jong PSV weer naast MVV te komen, maar daar had het wel enige hulp bij nodig. Doelman Luuk Koopmans, huurling van PSV en nu onder de lat bij de Maastrichtenaren, wist een bal niet goed te verwerken. Joël Piroe was alert en werkte de bal in het net (2-2). In de slotfase moest MVV verder met één man minder nadat Luc Mares zijn tweede gele kaart kreeg en dus met rood moest vertrekken.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES