Volg ons

Derde Divisie

Jong FC Volendam en ADO ’20 remiseren

Jong FC Volendam en ADO ’20 remiseren

De streekderby tussen Jong FC Volendam en ADO ’20 is onbeslist geëindigd. In Volendam werd het 1-1.

Opvallend was dat het duel in de Derde Divisie Zondag zaterdagmiddag werd gespeeld. Volendam ging onder protest akkoord met de indeling in de zondagafdeling, maar sprak daarbij de wens uit waar mogelijk graag op zaterdag te willen spelen. Na twintig minuten opende Clive Keus de score namens ADO’20: 0-1. De Volendamse beloften maakten echter razendsnel gelijk via Taye Lee.

Na rust leek Volendam de beste papieren te hebben voor de zege, helemaal toen ADO-aanvoerder Donny Rijnink met een directe rode kaart van het veld werd gestuurd. Ondanks de nodige kansen lukte het de ploeg van Johan Steur echter niet om de volle winst te grijpen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie