zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieJong De Graafschap verrast Dongen, EVV te sterk voor JVC Cuijk

Jong De Graafschap verrast Dongen, EVV te sterk voor JVC Cuijk

Jong De Graafschap deed zondagmiddag goede zaken in de strijd tegen degradatie. De talenten van de club uit Doetinchem waren met 4-1 te sterk voor vv Dongen. EVV pakte in eigen huis drie punten tegen JVC Cuijk (1-0). 

Jong De Graafschap – vv Dongen
Het talententeam van De Graafschap kwam na dertien minuten spelen op voorsprong. Andreas Dusink was het eindstation van een goed uitgevoerde aanval (1-0). Net binnen het uur kwam Dongen echter weer helemaal terug in de wedstrijd, vanuit een corner bracht Kolkert de stand op 1-1. Zeven minuten later konden de volgers van De Graafschap weer opstaan om te juichen. Een strakke voorzet van Marlon Versteeg kwam uit bij Dusink die vervolgens tekende voor zijn tweede treffer (2-1). Een counter in de 76ste minuut besliste het duel in het voordeel van de Doetinchemmers, Burgzorg bracht de stand op 3-1, dit na de assist van Leidsman. Laatstgenoemde was in de negentigste minuut verantwoordelijk voor de eindstand van 4-1.

EVV- JVC Cuijk
De thuisploeg wist de drie punten in eigen huis te houden door een treffer in de twintigste minuut. Doelpuntenmaker was Paul Schroders. Door de overwinning blijft de thuisspelende vereniging in het spoor van de nummer drie HV & CV Quick. JVC Cuijk heeft door de nederlaag voorlopig de aansluiting gemist met de top drie.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD