vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieJong AZ simpel langs TEC, De Treffers verslaat Koninklijke HFC

Jong AZ simpel langs TEC, De Treffers verslaat Koninklijke HFC

Jong AZ heeft op overtuigende wijze afgerekend met TEC. Het werd 5-1 voor het team van trainer Martin Haar. De Treffers behield de aansluiting met de subtop, door met 1-2 te winnen van Koninklijke HFC.

Jong AZ – TEC 5-1

Jong AZ kende een makkelijke middag tegen TEC. De talenten uit Alkmaar wonnen met 5-1 en behielden zo hun marge van zeven punten op de achtervolgers. Fred Friday en Jamie Jacobs zorgden voor rust voor de eerste twee treffers van de koploper. In het tweede bedrijf liep AZ rap uit naar 4-0. Direct na rust zorgde Levi Garcia voor 3-0 en een paar minute later maakte Jeremy Helmer er 4-0 van. Later in de wedstrijd tekende Friday ook nog voor de 5-0, waarna de thuisploeg de teugels meer en meer liet vieren. Dit kwam ze nog wel op een tegendoelpunt te staan. Trumaine Balrak redde de eer voor TEC.

Koninklijke HFC – De Treffers 1-2

Een stuk spannender was het bij de wedstrijd tussen Koninklijke HFC en De Treffers. Ondanks een 0-2-ruststand was het tot en met de laatste minuut spannend. Het team van trainer Anton Janssen, die zijn contract verlengde, won uiteindelijk met 1-2.

Hoewel De Treffers in de eerste helft het betere van het spel had, kwamen de bezoekers ietwat fortuinlijk op voorsprong. Een corner van Nick de Bondt draaide zomaar binnen. De 0-2 werd gemaakt door Twan Smits, maar daarmee was de wedstrijd allerminst gespeeld. In de tweede helft zette Koninklijke HFC meer druk naar voren en dat leverde de thuisploeg ook kansen op. Hiervan werd er na 69 minuten ook één benut, door Gertjan Tamerus. Koninklijke HFC probeerde daarna uit alle macht de gelijkmaker te produceren, maar het kreeg De Treffers slechts aan het wankelen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD