Volg ons
Jong AZ

Tweede Divisie

Jong AZ duwt Spakenburg richting crisis

Jong AZ duwt Spakenburg richting crisis

Jong AZ is alleen koploper in de Tweede Divisie. Nadat GVVV eerder op de dag verloor van AFC liet de Alkmaarse ploeg zich niet verrassen. Spakenburg werd zelfs lelijk te kijk gezet met 5-0. De Blauwen blijven daardoor steken op plaats twaalf.

Zwalkend Spakenburg

Het inmiddels flink zwalkende Spakenburg kwam bij Jong AZ direct fors in de problemen. De Alkmaarse ploeg opende na vijf minuten de score via Jeremy Helmer en Calvin Stengs zorgde al binnen tien minuten voor 2-0. Robby Holder kreeg de bal niet weg en Stengs wist daar optimaal van te profiteren.

Score loopt flink op

De schade leek daarmee nog te overzien, maar in de tweede helft ging het volledig mis voor de ploeg van Hans van de Haar. Jamie Jacobs, opnieuw Stengs en in de slotminuut Muamer Tankovic zorgden dat de score opliep naar 5-0. Een pijnlijke middag voor Spakenburg, dat inmiddels inclusief het bekertoernooi al zeven wedstrijden zonder zege zit. Volgende week komt TEC op bezoek. Jong AZ zal gaan proberen om de koppositie te verstevigen als het duel met GVVV wacht.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie