donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieJong Almere City-trainer Van Dinteren: 'Ik ben super trots'

Jong Almere City-trainer Van Dinteren: ‘Ik ben super trots’

Jong Almere City wist zich zaterdagmiddag in het eigen stadion te verzekeren van de eerste periodetitel. Het talententeam wist een achterstand van twee doelpunten goed te maken tegen VVOG (4-2) en zag de concurrent Spakenburg punten verspelen. Trainer/coach Ivar van Dinteren was na afloop vanzelfsprekend zeer tevreden met het behaalde resultaat en liet weten trots te zijn op de geleverde prestatie van zijn team.

Het is even feest
,,Ik ben super trots natuurlijk, als je een prijs kunt pakken moet je die ook echt pakken. Het is even feest, dat is goed en dat moet ook. Hier hebben we naartoe geleefd en in een hele zware wedstrijd hebben we toch weten te winnen en de periode gepakt, dus helemaal top”, aldus een uitermate tevreden trainer tegenover de camera van Omroep Flevoland.

Op achterstand
Jong Almere City kwam in de eerste helft op achterstand tegen VVOG (0-2), maar wist de wedstrijd alsnog naar zich toe te trekken. ,,Je kunt dan twee dingen doen, bij de pakken neer gaan zitten of je kunt zeggen doorgaan en blijven spelen. Toen was het volgens mij binnen twee minuten weer 2-2.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD