woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieJong Almere City promoveert naar Tweede Divisie ten koste van JVC

Jong Almere City promoveert naar Tweede Divisie ten koste van JVC

Jong Almere City is komend seizoen actief in de Tweede Divisie. De ploeg won de uitwedstrijd tegen JVC Cuijk (1-3) waar het eerder ook al de thuiswedstrijd winnend af wist te sluiten (2-1). 

Mannes
In de 22ste minuut kwam JVC Cuijk op voorsprong tegen het talententeam van Almere City. Na een handsbal van een speler van de gasten wees de dienstdoende arbiter naar de strafschopstip in het voordeel van JVC. Jordie van der Laan ging achter de bal staan en schoot deze laag in de rechterhoek binnen (1-0). Een klein kwartier later was het weer raak, maar nu voor Almere City. Na een zeer fraaie aanname van Rugero Mannes liep hij zelf door het strafschopgebied binnen en schoot de bal daarna rustig binnen (1-1). Net voor de pauze kreeg JVC weer een dreun te verwerken. Mannes maakte zijn tweede vand de avond, nu op aangeven van Faris Hammouti (1-2).

Derde tegentreffer
Het eerste kwartier van de tweede helft was duidelijk voor JVC Cuijk. Het leek een kwestie van tijd voordat JVC op gelijke hoogte zou komen met Almere City. Niets bleek echter minder waar te zijn toen de gasten in de 72ste minuut de 1-3 wisten te produceren, doelpuntenmaker was Tarik Evre. In de tachtigste minuut kreeg Jorrit Ritzen een publiekswissel, onder luid applaus verliet hij voor de laatste keer het speelveld als voetballer va JVC Cuijk. Aan de stand van 1-3 veranderde niets meer waardoor JVC komend seizoen weer uit zal komen in de Derde Divisie en Jong Almere City in de Tweede Divisie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD