Volg ons

Eerste Divisie

Jong Ajax struikelt over beloften FC Utrecht, AZ te sterk voor PSV

Jong Ajax struikelt over beloften FC Utrecht, AZ te sterk voor PSV

Jong Ajax heeft duur puntenverlies geleden tegen hekkensluiter Jong FC Utrecht. In de Galgenwaard werd het 2-1. Jong AZ versloeg Jong PSV met dezelfde cijfers.

Opvallende wissel Johnsen
Patrick Joosten opende na een kwartier de score voor Jong FC Utrecht. Opvallend was dat Dennis Johnsen, afgelopen zomer voor twee miljoen gekocht van sc Heerenveen en al enkele keren bij de wedstrijdselectie van het eerste, na 41 minuten tot zijn eigen ontsteltenis werd gewisseld. Na de pauze maakte Kaj Sierhuis nog wel gelijk, maar Sylla Sow besliste het duel: 2-1. Door de nederlaag slinkt de marge op NEC tot twee punten voor de ploeg van Michael Reiziger.

Snelle beslissing
In Wijdewormer besliste Jong AZ in twee minuten tijd het duel. Vlak na rust scoorden Jamie Jacobs en Tijani Reijnders. Cody Gakpo deed nog wel wat terug voor Jong PSV, maar dat kon de nederlaag niet voorkomen.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie