zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieJong Ajax eerste echte test voor koploper Fortuna Sittard

Jong Ajax eerste echte test voor koploper Fortuna Sittard

Fortuna Sittard is de eerste koploper van de Jupiler League in het seizoen 2017/2018. De ploeg moet vrijdag op bezoek bij de beloften van Ajax dat ook zijn eerste wedstrijd winnend af wist te sluiten. Voor de Limburgers dus een mooie test om te kijken waar men nu daadwerkelijk staat.

Engin speelgerechtigd
FC Dordrecht werd in Sittard met 5-1 verslagen. De 21-jarige Finn Fokkers was in genoemde wedstrijd goed voor twee treffers.  De Limburgers kunnen vrijdag voor het eerst een beroep doen op Ufukcan Engin, die eerder nog niet speelgerechtigd was vanwege het niet beschikken over een werkvergunning. Ook Mickel Malsa kan vanaf de tweede speelronde zijn opwachting maken voor de lijstaanvoerder.

Uitstekende start
Jong Ajax won op de eerste speeldag de uitwedstrijd van SC Cambuur. Voor de Amsterdamse ploeg onder leiding van trainer/coach Michael Reiziger waren in Leeuwarden Darren Sidoel en de Colombiaan Mateo Cassierra trefzeker (1-2).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD