Volg ons

Derde Divisie

Jong ADO wint bij OFC en stijgt naar top 3

Jong ADO wint bij OFC en stijgt naar top 3

De spelers van OSS’20 vieren wellicht vandaag nog uitbundiger carnaval doordat OFC vandaag opnieuw drie punten morste. Jong ADO Den Haag won in een winderig en guur Oostzaan met 0-1.

Het duel was eerder afgelast vanwege storm Ciara. Ook vanmiddag was er echter veel wind en regen waardoor het spel er zichtbaar onder te lijden had. Na een half uur frommelde Hugo Botermans de 0-1 binnen. Na rust kreeg Lance Duijvestijn een grote kans op verdubbeling van de voorsprong, maar doelman Atam Koroglu redde. Aan de andere kant was zijn collega Youri Schoonderwaldt op dreef met een knappe redding op de inzet van Tim Freriks.

OFC eindigde het duel met tien spelers door een rode kaart.

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie




Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie