Volg ons

Derde Divisie Zondag

Jong ADO Den Haag komend seizoen actief in Derde Divisie zondag: ‘Talenten nog beter klaarstomen’

Jong ADO Den Haag komend seizoen actief in Derde Divisie zondag: ‘Talenten nog beter klaarstomen’

ADO Den Haag maakte woensdag via de officiële kanalen bekend dat het komend seizoen haar opwachting zal maken in de Derde Divisie van het zondagvoetbal met een beloftenteam. De club uit de Residentie is van mening dat men door deze beslissing de aanwezige talenten nog beter klaar kan stomen voor het grotere werk.

Mannenvoetbal
Manager voetbalzaken Jeffrey van As gaf op de website van de vereniging tekst en uitleg over de genomen beslissing. ,,Voor de ontwikkeling van de spelers is het goed om in een zo sterk mogelijke competitie uit te komen. Ons doel is om op termijn met de beloftenploeg naar de Tweede Divisie te gaan, maar op dit moment is het wennen aan het ‘mannenvoetbal’ nog het belangrijkst. Dankzij deze stap kunnen wij onze talenten nog beter klaarstomen voor ADO Den Haag 1.”

Doorstromen
In het seizoen 2018/2019 kwam het tweede elftal van ADO Den Haag uit in de Reservecompetitie. Het plaatste zich voor de kampioenspoule, maar wist daarin geen direct ticket te bemachtigen voor de Derde Divisie. De KNVB besloot de club alsnog de kans te geven om dor te stromen naar de Derde Divisie.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag