maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagJong ADO Den Haag komend seizoen actief in Derde Divisie zondag: 'Talenten...

Jong ADO Den Haag komend seizoen actief in Derde Divisie zondag: ‘Talenten nog beter klaarstomen’

ADO Den Haag maakte woensdag via de officiële kanalen bekend dat het komend seizoen haar opwachting zal maken in de Derde Divisie van het zondagvoetbal met een beloftenteam. De club uit de Residentie is van mening dat men door deze beslissing de aanwezige talenten nog beter klaar kan stomen voor het grotere werk.

Mannenvoetbal
Manager voetbalzaken Jeffrey van As gaf op de website van de vereniging tekst en uitleg over de genomen beslissing. ,,Voor de ontwikkeling van de spelers is het goed om in een zo sterk mogelijke competitie uit te komen. Ons doel is om op termijn met de beloftenploeg naar de Tweede Divisie te gaan, maar op dit moment is het wennen aan het ‘mannenvoetbal’ nog het belangrijkst. Dankzij deze stap kunnen wij onze talenten nog beter klaarstomen voor ADO Den Haag 1.”

Doorstromen
In het seizoen 2018/2019 kwam het tweede elftal van ADO Den Haag uit in de Reservecompetitie. Het plaatste zich voor de kampioenspoule, maar wist daarin geen direct ticket te bemachtigen voor de Derde Divisie. De KNVB besloot de club alsnog de kans te geven om dor te stromen naar de Derde Divisie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD