vrijdag, december 3, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieJonathan Richard laat contract bij GVVV ontbinden

Jonathan Richard laat contract bij GVVV ontbinden

De samenwerking tussen Jonathan Richard en GVVV is van korte duur gebleken. De 30-jarige routinier heeft zijn contract bij de Veenendaalers laten ontbinden.

,,De centrale verdediger heeft die keuze gemaakt omdat de toegenomen reisafstand na zijn verhuizing en verplichtingen voor het spelen op het hoogste amateurniveau steeds moeilijker op te brengen waren in combinatie met zijn gezin en maatschappelijke carrière”, schrijft GVVV op de clubsite. Hij verruilde afgelopen zomer HBOK, op lager niveau acterend, voor Panhuis. ,,Hij had een jaar eerder de keuze gemaakt om AFC Amsterdam te verlaten en een stapje terug te doen om zich te focussen op andere zaken dan voetbal. Bij HBOK haalde G.V.V.V. Richard op, aangezien de verdediger er weer aan toe was om op het hoogste amateurniveau te spelen. Jammer genoeg is voor zowel hem als G.V.V.V. gebleken dat die stap terug toch niet de juiste is geweest.”

Richard kwam tot 9 duels voor de Blauwen en was daarin ook meerdere malen aanvoerder.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS