maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieJolige Hans Kraay junior: "Ik lijk wel een trainer"

Jolige Hans Kraay junior: “Ik lijk wel een trainer”

FC Lienden en De Treffers deelden zondagmiddag de punten in de Tweede Divisie. Een resultaat waar beide partijen weinig mee opschoten, maar toch was trainer Hans Kraay junior na afloop in een opperbest humeur. In gesprek met FOX Sports lanceerde hij de ene na de andere grap.

‘Ik heb me wel vermaakt’

In Lienden werd het 2-2 en tot twee keer toe knokte de thuisploeg zich terug van een achterstand. Na afloop was Kraay best tevreden. “Ik ben er schor van geworden ja, maar meer uit positieve dan uit negatieve energie”, zo gaf hij aan in gesprek met FOX Sports. “Ik heb me best wel vermaakt. Als je twee keer achter komt tegen een goede ploeg en je ziet dat de jongens hard werken en ze er alles aan doen. Misschien doen ze nog wel iets te veel. Af en toe zou ik het best iets rustiger willen hebben. Zeker de eerste 25 minuten, maar daarna hebben wij best aardig gevoetbald. Twee keer met aardige goals terugkomen, dus ja, ik heb me wel vermaakt.”

Kraay schaamt zich bijna voor zichzelf

Op de vraag van de verslaggever waarom Lienden  slechts bij vlagen goed voetbal vertoonde had Kraay jr. een antwoord vol met clichés. Dit tot hilariteit van de coach zelf. “Op de helft van de tegenpartij kunnen wij echt heel goed voetballen, maar wij willen daar wel via ballen over de grond komen. Zij hebben ons zo onder druk gezet, ik lijk wel een trainer, dat wij ons kleine bewegelijke spitsen bijna niet over de grond konden bereiken. Toen hebben we onze buitenspelers wat meer tussen de linies laten spelen en toen konden we gaan voetballen. Nu word ik gek van mezelf, haha.”

Goudeerlijke jongens

De 2-2 van FC Lienden was een discutabele goal. Het was onduidelijk of de bal wel over de lijn was. Volgens De Treffers-trainer Anton Janssen gaven zijn spelers aan dat de bal niet over de lijn was. Janssen gaf tevens aan dat zijn spelers altijd eerlijk zijn. “Wij hadden een penalty moeten hebben en zij een rode kaart. Dat zeiden de jongens tegen mij en tegen mij zijn ze altijd goudeerlijk”, counterde Kraay jr. met een knipoog. “Anton heeft hele eerlijke jongens en ik heb ook hele eerlijke jongens.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD